Hans Helewaut gedelegeerd bestuurder bij SABAM

Tot onze grote vreugde kunnen wij jullie mededelen dat een gewaardeerd lid van onze Raad van Bestuur, Hans Helewaut, onlangs verkozen werd tot Gedelegeerd Bestuurder van SABAM.
Dit heeft tot onmiddellijk gevolg dat de aanwezigheid van GALM in de bestuursorganen van SABAM hierbij geconsolideerd wordt en we er onze stem meer dan eens kunnen laten horen.

Hans Helewaut zetelt sinds 2011 in de Raad van Bestuur van SABAM. Hij componeert muziek voor films en televisie: reclamespots, documentaires, fictie- en animatiefilms. Eind jaren 90 lanceert hij samen met twee vennoten MASDA, Music And Sound Design Asc, dat geleidelijk uitgroeit tot een van de grootste postproductiehuizen voor audio en muziek in België en dat in 2007 wordt omgedoopt tot Sonicville. Sinds enkele jaren engageert hij zich ook als bestuurder van GALM, de belangenvereniging voor auteurs en componisten van lichte muziek.

 

Posted in: NIEUWS

Short URL: http://galm.be/?p=242

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*